Vår Filosofi

Nio Bra Att Veta Om Maria Linde Media

 1. VI GÖR DETTA FÖR ATT DET ÄR SÅ ROLIGT
  Vi tror på att skapa förmögenhet för familjer, att göra det de är kallade att göra – är det vi är kallade att göra. 

 2. VI TROR ATT HÖGPRIS ÄR TOKIGT
  Vi tror att du har en chans i livet, varför inte erbjuda ett program till världen som är högkvalitativ, högpresterande och ger högt resultat för dina klienter? Det finns andra som hjälper dina idealiska klienter på högsta nivå, medan du tar 5X, 10X, 20X av vad du tar just nu.
  Det är verkligen tokigt!

 3. VI TROR ATT SÄLJA ÄR ATT TJÄNA
  Vi är oerhört stolta över att skapa och sälja några av de bästa online-utbildningsprogrammen på nätet, som Kursskolan, Mediaskolan.
  Vårt mål är att varje klient ska känna sig stärkt av sin upplevelse och veta att de är i linje med ett företag som verkligen bryr sig om dem.

 4. VI TROR PÅ ATT BYGGA LÅNGSIKTIGT
  Vi tror att bygga företag inte behöver vara övermänskligt krävande. Vi prenumererar inte på “kämpande”.
  Vi tror på , flöde och grace. Vi tror på smarta strategier som använder hävstång – det är det som gör att så väl vi som våra klienter tjänar att göra 6 och 7-siffriga belopp, och arbetar mindre än deltid.

 5. VI TROR PÅ ATT ÖVERLEVERERA
  Vi är besatta av dina resultat. Enkelt och tydligt. Från supportcoacher, personal, bonusutbildningar och evenemang – vi är 100% engagerade i en sak: att våra klienter får resultat. Vårt mål är att varje kund ska känna sig överväldigad av sin upplevelse och stolt över sin framgång.

 6. VI ÄR HÄR FÖR ATT FÖRÄNDRA VÄRLDEN
  Vi vill att empater ska tjäna mycket pengar. De ger vidare till goda ändamål.
  Vi är medvetna om att våra klienter inte bara bygger företag. De skapar rörelser. Många av våra klienter skapar ideella organisationer, välgörenhetsorganisationer och globala initiativ för att utrota lidande och skapa hopp. Precis som vi skapade The SunRose Organisation är vår gemenskap dedikerad till generositet på en grundläggande nivå.

 7. VI GÖR DET NU
  Vi förstår att skjuta upp viktiga saker kommer att vara det som stoppar upp och avslutar av vår destination. Vi säger samma som W. Clement Stone myntade, “Gör det nu.”
  På detta sätt kommer vi övervinna den främsta fienden till förmögenhet: fördröjning. Vi vet att tusentals, om inte miljoner, behöver det vi har att erbjuda. Så vi gör det nu!

 8. VI HAR EN UPPMUNTRANDE KULTUR
  Vi antar medvetet inte de som gnäller, klagar, skyller på andra.  Vår gemenskap är positiv, uppmuntrande och mycket ansvarsfull.
  Vi agerar, äger våra misstag och hejar kraftfullt på varandra.

 9. VI ÄR INTE FÖR ALLA
  Vår tro på att enbart skapa premiumprogram är ovanlig, och vår fantasi är ostoppbar.
  Vi älskar skratt, lärande och att älska livet. Inte alla förstår vår idé och groove. Men det är helt okej.