Nyhetsbrev – steg för steg

Nyhetsbrev och att dela ut Freebie är sätt som gör att de som verkligen är intresserade av samma saker som du är, de som vill lära sig mer av dig förstår vem du är och vad du kan hjälpa dom med genom dina nyhetsbrev.

När du får in mejladresser blir du mer och mer oberoende av de andra kanalerna och hur de väljer att agera med nya regler.

Fördelar med nyhetsbreven är många, jag har själv fått in sista minuten elever till mina kurser. Jag har fått personlig återkoppling till ämnen jag skrivit om och som gjort att jag har byggt ännu mer personlig kontakt med prenumeranten.
För läsaren blir det ett personligt möte med dig, vem du är och vad du står för och det i sin tur leder till engagemang till dina produkter/tjänster.

Ju fler nyhetsbrev som dina följare fått ju mer har de lärt känna dig och du bygger bit för bit upp mer och mer trovärdighet och det är gratis!

Att sälja i nyhetsbrev blir oftast mindre sliskigt eftersom du kan vara rakt på sak och förklara produkterna mer ingående på ett personligt sätt.

Du kan även dela in dina följare i olika kategorier vilket gör att du kan rikta olika produkter till olika följares intressen.

Nedan ser steg för steg processen Nyhetsbrev.