Inlägg – kunskap, inspiration och sårbarhet

Din följare vill lära känna dig, precis som du vill lära känna dina nya arbetskollegor när du börjar ett nytt jobb. Ni kommer att utbyta information med varandra och ditt syfte är att ta med dina följare på en resa som gör att de bit för bit får lära känna dig på olika sätt. Som yrkesperson, din kompetens, som privatperson, som framgångsrik företagare med nöjda kunder mm.

Steg 1 Planera för 30 dagar och dela upp hur du vill posta – om du vill posta två gånger i veckan rekommenderar jag tisdagar och torsdagar. Om du ska posta tre gånger i veckan är tis ons torsdag bra dagar för det mesta.
(För att veta vilka tider du ska posta finns det ett avsnitt som heter Instagram – när ska jag posta? där jag tipsar om en gratis app som hjälper dig)

Steg 2 Planering och struktur som gör att nya följare trycker på gilla och följer dig. Ta dig tid och skriv ner svar på frågorna – du kommer att ha en super bra struktur som kommer hjälpa dig att få kontinuitet och kontinuitet inger förtroende 😊

Vi delar in våra inlägg i tre kategorier som du sedan alternerar om och om igen – det viktiga är att du använder dig av alla tre kategorierna.

Kunskap, Inspiration och Sårbarhet och storytelling

Kunskap –
Del 1 svara på frågor om ditt yrke, går det att lösa problemet, hur lärde du dig ditt yrke, var var du innan du lärde dig ditt yrke.
Del 2 Hur jobbar du? Hur kan du använda dina kunskaper privat?
Del 3 Dina kunders resa, Hur ser den inledande konversationen ut innan man bokar dig, Vad kostar det att anlita dig och vad ingår i priset?

Inspiration –

Del 1 Hur du utvecklats från osäker till säker, från sjuk till frisk, från anställd till egenföretagare, vad du var rädd för då som du inte är rädd för nu.
Del 2 Hur du använder dina motgångar till kunskap, Varför du har gått emot dina rädslor och fortsätter att utmana dig själv,
Del 3 Hur din månad ser ut, hur du planerar dina veckor, varför du älskar dina klienter, kundrecensioner deras personliga resa med dig.

Sårbarhet/storytelling

Del 1 Berätta om varför just du förstår dina klienters behov så bra, varför det är viktigt för dig att lära dom att ta hand om sig själva och sin personliga resa i deras liv,
Del 2 Hur du kombinerar privatliv och arbetsliv, Hur du prioriterar när du väl är ledig, vilka förväntningar du hade på din utbildning och vilka förväntningar du vet att dina klienter har idag och vad du gör för att leva upp till dom.