Hur det ser ut när din klient ökar medvetenhet

Människor vill passa in så de suddar ut det som är unikt och vackert inom dom.

En extraordinär person tror på att det finns en plan med att vara unik.

Nivå 1
Jag anpassar mig helt efter kulturen jag har runt mig

Nivå 2

Medvetenhet – vaknar – börjar ifrågasätta om de “regler” som finns verkligen är det bästa för just dig, ifrågasätter vad leva betyder för dig.

Ifrågasätter ALLT – vanor och hur man lever.
För alla som bryter beteenden innebär ofta en känsla av misslyckande eller att resultaten inte kommer tillräckligt fort. Det är normalt och det vänder oftast fort om man bara håller kvar vid sin vision. 

Nivå 3
Omkodar sig själv och släpper det gamla DNA som hållit tillbaka  – sitter med papper och penna och skriver om sin historia och sin verklighet. Gå tillbaka till barndomen och börja till och med där. Skapa den verklighet som du vill leva efter. Se efter vad du brukar tänka om din barndom och se om det gynnar dig.
När du är på mästarnivå här kan du enkelt gå över till att visualisera en situation, se dig på dig själv utifrån och skapa lugn till personen du ser framför dig.

Nivå 4 

Extraordinär – tror på att det går att leva med HÖG kvalitet
Tacksamhet
är en daglig medveten handling och tanke.
Aktivt förlåter snabbt
eftersom de gångerna när vi dröjer med att förlåta vet vi att det bildas en hårdare tagg som är svårare att dra ur och läka.
Med aktiv förlåtelse kommer du mer och mer sällan komma i situationer där du behöver förlåta.

Ge
för att du kan, för att du lever i ett generöst universum, för att världen vill GE dig allt du du drömmer om – det finns ingen anledning att inte vara generös både mot dig själv och andra. 

Skriv ner dina drömmar för det är då de blir sanna

Detta är ett faktum så var aktiv med att skriva ner det du önskar och det du vill ha och uppleva.

Pengar är ingen upplevelse utan det är det som du kan GÖRA med pengar som är själva upplevelsen, så skriv ner vad du själv vill göra under det här året och du kommer att veta ungefär hur mycket pengar du vill tjäna.

Tillåt andra att döma, ha åsikter, om dig.
Det kommer inte att ta ifrån dig din framgång, din talang, ditt yrke.

Håll fokus på vad du vill uppnå, umgås med personer som är på väg mot liknande mål i livet så ni kan stötta varandra, kom ihåg att ditt fokus inte längre är som de flesta runt dig – du har höjt blicken och kom ihåg att du vill leva ett extra ordinärt lyckligt liv så VET att du är tillräckligt stark för att stå stadigt i vilken storm som än kommer till dig.