Utmaningsvecka

En vecka fylld av reflektion och återhämtning där du skapar rutiner för att möta dig själv.

Återhämtningsveckan är här. En vecka för att reflektera – stanna upp och ta dig tid att skapa din egen journal där du varje morgon skriver ner hur du startade dagen positivt och varje kväll skriver ner hur det påverkade din dag genom att du medvetet tog in positiva handlingar direkt på. morgonen när du vaknade.

* Välj ett av bladen i Inre barnet kursen som du själv vill hjälpa dig själv att kultivera och stödja som dina föräldrar inte hade förmågan att göra när du var liten. Stöd ditt inre barn en gång per dag genom att hjälpa det ta hand om sig, tala om på ett kärleksfullt omhändertagande sätt till dig själv, bryt mönster – skriv ner reflektioner och ge dig själv compassion och kärlek under tiden. Sociala Medier kapitlet öppnas idag och för dig som önskar kan gå in och lära dig mer där.

Du väljer själv vilken byggsten du vill börja med och jag rekommenderar att du alternerar de olika trygghetsaktiveringarna så du verkligen kan svara på frågor från ditt inre.

Du kommer att märka att det är svårt att ta sig tid vissa dagar, att din inre sabotör kanske kommer fram, att du behöver ta fram din kärleksfulla disciplinerande förälder.

Att klocka hur lång tid övningarna gör är jätte bra sätt att märka att det egentligen inte handlar om så många minuter och att vi faktiskt har tid att göra det – oavsett hur dagen ser ut.

För dig som vill ta klienter är det viktigt att du själv förstår vikten av att lära sig att prioritera sig själv före allting annat – det är i det ögonblicket som det inre barnet och de inre sårade känslorna verkligen börjar slappna av – de märker att du tar dom på allvar, de finns och de blir sedda.