Triggas och sätta gränser

Triggers är ingången in till förändringen som vi så ofta behöver, triggers är precis som det låter, en stark omedelbar känsla som många av oss trycker bort men du ska få lära dig hur du kan hjälpa dina klienter att ta sig till nästa nivå i livet med hjälp av sina triggers.

Förändring eller stanna kvar

Genom att titta på hur triggern påverkar klienten och ger förslaget till klienten att det går att förändra upplevelsen av situationen med medvetenhet och inre arbete – är de då intresserade av att göra arbetet eller vill de vara kvar där de är?

Positiva som vi vill utveckla mer av.

Varför ska vi ta tag i våra triggers? Det är alltid för att vi vill skapa en ny person.

Vad är det som din klient vill behålla – som de vill förvalta – som de vill ha mer av? Skriv ner.

Genom acceptans förändras livet, vad vill jag behålla som du inte gillar men som du vill behålla och vilka saker vill du verkligen bli av med och eliminera i ditt liv.

När du coachar andra och ställer dessa frågor lugnas klientens hjärna ner sig och de får en överblick över situationen de står i just nu.

Triggers aktiveras mer när vi är stressade och nere. Triggers gör att vi kan vara orimliga och alldeles för hårda både mot oss själva och mot andra.

Med det sagt är det ändå så att triggers är också ett språk – och det är inte ovanligt att det är sammankopplat till vårt nervsystem som är ihopkopplat till vårt trauma.

I det här kapitlet kommer vi att gå igenom triggers och vad det innebär och hur vi kan stoppa triggers från att ta över vårt liv.