Ord

Ord kan sänka – ord kan förstöra – ord kan förgöra
men ord kan också väcka, skapa, inspirera och utveckla känslor – härliga känslor som vi har saknat.

Ord skapar din framtid. Så ibland får man börja säga orden även om man inte helt tror på dom men man vet att de är de rätta orden som kommer att ge lättnad, som kommer att skapa en ljus framtid.

Ord är energi – en energi som vi delar med oss av men som vi också får tillbaka till oss själva och varför skulle vi vilja ge oss själva dålig energi?

Orden du talar manifesterar också det du önskar – så när du bara pratar om problem är det också det som du kommer att se mer av.

Med orden kan du döda det du vill manifestera eller du kan skapa förutsättningar så dörren öppnas till dina innersta drömmar.

När din klient pratar hårt, kallt, och om andra  är det klientens inre trauma och osäkerhet som pratar.

Vi pratar BARA ILLA OM ANDRA NÄR VI INTE VET HUR VI SKA HANTERA PERSONEN/SITUATIONEN – vi är ännu inte trygga i vår kropp.

Genom att få en trygg kropp börjar orden som tidigare varit hårda och osäkra att fyllas med förtröstan och en tillit till livet.

När du säger det hör du det.

Genom att vi hör det får svar från kärleken och vänligheten – universum möter oss eftersom universum är kärleken – lika söker lika och de fördubblar sig enkelt.

När vi lever i motstånd – när vi pratar ner oss själva och andra, drar vi ner vår inre energi och vi börjar attacken på kroppen och hjärnan – igen.

Det du säger får liv – bokstavligt talat.

Din mun skapar liv – skapar möjligheter – läker dig själv och  forskning visar efter att man pratat med riktigt små barn att det barn mest av allt mår dåligt av är när de blir illa behandlade genom ord. ord sätter sig, ord skapar en tagg.

När ord gör som mest ont är när man slutar att tro på sig själv genom någon annans ord.

När du har en dröm – och du berättar den för fel person och personen smular sönder din dröm framför ögonen på dig och du slutar att fortsätta framåt mot din dröm, du slutar tro på dig själv – det är då som du betalar det högsta priset.
Livet har gått vidare för den andra personen – den tänker inte mer på vad den har sagt till dig men du får leva med konsekvensen att du slutade gå mot ditt mål – din dröm.

Sluta aldrig att sätta en fot framför den andra, ta dina steg mot din dröm, dag efter dag och du kommer att komma fram.


DU ÄR VIKTIG

Du har en viktig plats på jorden, hur du kommer in i affären, hur du ser på kassörskan, påverkar hennes dag och hennes energi.

Hon vet inte varför hon mår bättre efter att du handlade av henne, men du vet, genom att du kom med en hållning av värdighet, av vänlighet, smittas hon av din energi och du stärker henne, omedvetet.

Du måste veta hur viktig du är för den här planeten.

Du har förmågan att förändra det som är skapat ur elakheter, ur småaktigheter, du kan komma in med en ny attityd, du kan komma in med din själ och använda de tillfällen som öppnar sig så du kan få en chans att ge av ditt medvetande.

Dina ord spelar roll – Använd orden klokt.