Ledarskap från själen – hjärtat och kroppen

Om du tittar dig omkring – verkligen tittar dig omkring, hur mår människor, hur mycket stress har de? hur mycket fokuserar du på andras liv? hur många av dina vänner har ont någonstans?

Vet du om att negativitet smittar? Vi har en inbyggd försvarsmekanism och din kropp och hjärna är så smart – så när du är runt negativa personer och händelser – startar dina stresshormoner att ta över din kropp och din hjärna och den gör sig beredd på att försvara dig.

Det sorgliga med att vara i detta tillstånd utan att uppleva ett egentligt hot gör att man stänger dörren till kärlek, tillit, hopp och möjligheter.

Det finns en plan för dig – en plan för dig att vara hel, att leva ett liv där du blomstrar och där du litar på din livsresa, du litar på att du har stöd i allt du går igenom.

När du öppnar kranen till hjärtat – själen och kroppen så kommer du känna hur rätt du känner dig, hur lätt det är att gå igenom det som är obegripligt, hur lätt det är att känna att du räcker till och hur mycket energi du får.

I den här delen av utbildningen kommer vi att fokusera att koppla upp dessa tre ben – när dessa tre ben är uppkopplade så kommer du börja använda din hjärna rätt. Din hjärna kommer att vara en kreativ stöttande del av ditt liv istället för oro, stress och ångest.

När du tar dig tid att gå igenom de olika arbetsbladen, kommer du att se hur en ny tid öppnar sig för dig.

Du kommer förstå att:

  • Du behöver inte veta svaret på allt
  • Det finns en plan som är större än du ens kan drömma om
  • Det finns ro och stillhet inuti dig
  • Det är inget fel i att drömma, visualisera och önska sig det bästa av livet, universum, kärleken, gud, Jesus vill att du ska ALLT.

du är värd lättnad, mycket lättnad och lättnad innebär att du börjar närma dig din sannaste del i dig själv.

Som vanligt, ta din tid att läsa igenom, gör övningarna i lugn och ro, reflektera.