Current Status
Not Enrolled
Price
$4,999.00
Get Started
or

 Din Nyckel till Inre Trygghet och Universums Överflöd!

Upptäck “Mirakeltexterna” 

Söker du en kraftfull väg att fördjupa din inre balans och ansluta dig till universums överflöd? Då har du hittat den. Välkommen till Maria Lindes Mirakelbok – din dagliga följeslagare på en inspirerande tolvveckorsresa in i din inre värld.
Vad kan du förvänta dig av Mirakeltexterna?

Skräddarsydda Texter Varje Vecka: Varje dag levererar Maria en unik text skapad för att väcka din inre trygghet och öppna dörren till den oändliga rikedomen som universum har att erbjuda.

🌟 Daglig Inspiration: Starta varje dag med att öppna “Mirakelboken” och fördjupa din koppling till en ny, djup text som ger dig styrka och visdom.

💪 Stöd under Hela Dagen: Låt texten vara din påminnelse och källa till styrka när du möter livets utmaningar med inre frid.

🧘 Reflektion och Tillväxt: Använd texterna för reflektion och personlig utveckling. Utforska deras budskap och integrera dem i ditt eget liv för positiv förändring och ökad medvetenhet.

“Mirakeltexterna” är mer än bara ord; de är din guide till att upptäcka ditt sanna jag och öppna dörren till alla möjligheter som universum har att erbjuda. Ge dig själv gåvan av inre trygghet och överflöd – påbörja din resa med “Mirakeltexterna” idag. Gör dig redo för en ny nivå av personlig utveckling och överflöd i ditt liv. Köp “Mirakelkursen” nu och låt förvandlingen börja!

Dina Dagliga Mirakeltexter: Nyckeln till Djup Psykologisk och Holistisk Läkning

I en värld som ständigt rör sig i hög hastighet, letar många av oss efter en inre fristad, en plats där vi kan finna frid och styrka i våra liv. Maria Linde, en högkvalificerad holistisk coach och författare, erbjuder den värdefulla gåvan av dagliga mirakeltexter som fungerar som en nyckel till djup psykologisk och holistisk läkning.

Så här använder Maria texterna tillsammans med sina klienter:

Daglig Inre Resa: Varje dag öppnar dina klienter “Mirakelboken” och inleder en resa inåt, där ord blir broar till deras inre själ. Dessa texter är skräddarsydda för varje vecka och väcker kärlek, trygghet, mod och visdom.

Psykologisk Healing: Mirakeltexterna går utöver att bara vara ord; de är verktyg för psykologisk healing. Genom att regelbundet fördjupa sig i dessa texter, får mina klienter möjlighet att utforska sina inre landskap och läka gamla sår. Texterna blir en källa till tröst och en påminnelse om deras inre kraft.

Holistisk Läkning: Klienter kommer att upptäcka att helande inte bara handlar om sinnet, utan om hela deras väsen. Mirakeltexterna erbjuder en holistisk approach som inkluderar själ, kropp och själ. De främjar en känsla av helhet och balans i varje aspekt av livet.

Långsiktig Coachning: Maria Linde är inte bara en coach, hon är en high-end coach som tar en långsiktig och djupgående approach till sina klienter. Hon hjälper dem att gå förbi sina begränsningar och skapa ett helt annat liv än de lever idag. Mirakeltexterna är en grundläggande komponent i hennes långsiktiga coachning. De fungerar som konstanta påminnelser om klienternas potential och stöder dem på deras resa mot personlig utveckling.

Skapande av Livsförändring: Med mirakeltexterna som en integrerad del av coachningen, är dina klienter redo att omfamna en ny nivå av personlig utveckling och överflöd i sina liv. De bryter igenom sina begränsningar och skapar ett liv som är mer meningsfullt och uppfyllande.

Maria Lindes arbete är en kraftfull källa till transformation och inspiration. Genom att kombinera psykologisk healing, holistisk läkning och långsiktig coachning, hjälper hon sina klienter att uppnå det som en gång verkade omöjligt. Mirakeltexterna är en värdefull gåva som belyser vägen mot en djupare förståelse av sig själv och en starkare tillit till livet och dess underbara möjligheter.

Om Maria Linde: Maria är en certifierad holistisk coach inom KBT och ACT, som är en ledande kraft på sina klienters resa mot helande och framgång. Hon har inte bara nått personlig framgång med sina två utbildningsportaler utan har också skapat två transformationella program, ett för coachande yrkespersoner och ett annat för att hjälpa entreprenörer med sina marknadsföringsstrategier. Maria använder kraften i manifestation och visualisering och har lärt sig att lita på livet och universums överflöd. Hennes förtroende för universum inspirerar och förvandlar hennes klienters liv. Maria är en källa till daglig inspiration och uppmuntran för sina klienter och har skapat enastående förändringar i deras liv. Hon är certifierad KBT och ACT Coach och har utvecklat sin egen metod för läkning som hon använder i sina coachingsessioner och undervisar i. Låt Maria guida dig på din egen resa mot inre trygghet och överflöd.